Rólunk

Az M5 autópálya Szeged-Észak lehajtójától 6 km távolságra, Szatymaz községtől 4 km-re, a Szatymazi repülőtér mellett nyitotta meg Zacsok Csaba ügyvezető igazgató társával, Balogh Péterrel műszaki vizsgabázisát Műszaki Verdabázis Kft néven.

Zacsok Csaba ügyvezető 1996 óta vezeti szervizét. A kezdetektől fogva fontos feladat volt a szerviz szolgáltatási palettájának és ügyfélkörének folyamatos bővítése amely mára több mint 2000 aktív ügyfél kiszolgálását teszi lehetővé .

Fontos szempont számunkra, hogy mindig korszerű felszereltséggel és technológiával álljunk Tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. A legjobb minőségű segédanyagokat alkalmazzuk. Autóján nem csak az Ön által észlelt problémát orvosoljuk, hanem felhívjuk figyelmét a később esedékes javításokra is, hogy tőlünk távozva mindig biztonságban érezhesse magát az utakon. Kollégáim és én folyamatos szakmai képzéseken veszünk részt annak érdekében, hogy az Ön autóját a lehető legjobb műszaki állapotban tartsuk. Az a közös érdekünk, hogy Önt az igényeinek megfelelően a legjobban kiszolgáljuk.

KÉPZŐHELY

Cégünk Csongrád-Csanád vármegyében független duális képzőhelye a Szegedi SZC Csonka János Technikum “Alternatív járműhajtási technikus” képzésének.