Pályázatok

Új műhely létesítése 2021-2023

A Kedvezményezett neve: Műszaki Verdabázis Kft.
A projekt címe: Új műhely létesítése a Műszaki Verdabázis Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 20 030 236 Ft
Az elszámolható összköltség mértéke: 28 614 623 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:
A Műszaki Verdabázis Kft. az ingatlanán meglévő műhelyépületei mellé 1 db bruttó 150,36 m2 alapterületű műhely épület építését tervezi. A műhelyet – a társaság által kínált megszokott szolgáltatásokat és az újonnan felmerült igényeket egyaránt figyelembe véve – a következő eszközökkel kívánja felszerelni: Teher fékpadhoz kapcsolódó átalakító szekrény, Komplett emissziómérő állomás, Hidraulikus működtetésű, személy- és haszongépjárművek vizsgálatára is alkalmas futómű holtjáték vizsgálópad 18t tengelyterhelésig, Kiegészítő emelő/perememelő 2,5t terhelhetőséggel, Digitális fényszóró beállító berendezés, kamerával. Működésének további erősítése érdekében stratégiai és üzleti tervezési tanácsadást vesz igénybe, továbbá a várhatóan növekvő energiafogyasztást ellensúlyozandó, egy 5 kW-s teljesítményű levegő-víz hőszivattyút helyez üzembe.

A projekt megvalósításának kezdete: 2021. 11. 16.
A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023. 08. 31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-02611

——————————————-
Új műhely létesítése a Műszaki Verdabázis Kft-nél

2021/11/16

A Műszaki Verdabázis Kft sikeresen pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében az „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” (GINOP_PLUSZ-1.2.1-21) meghirdetett pályázati felhíváson. A támogatási kérelmével 20,0 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A finanszírozás eszközbeszerzéseket, megújuló energiaforrást hasznosító technológia beszerzését, és az információs technológia fejlesztését biztosítja. A projekt tervezett összköltsége 28,6 millió forint.

Műszaki Verdabázis Kft. (MVB) 2008-ban alakult meg, a Dél-alföldi régiós központban, Szegeden. Székhelyét 2011-ben helyezte át a közeli községbe, Szatymazra. Fő tevékenysége megalakulása óta a gépjárművek műszaki vizsgálata, elemzése.

A Kft. az ingatlanán meglévő műhelyépületei mellé 1 db bruttó 150,36 m2 alapterületű műhely épület építését tervezi. A műhelyet – a társaság által kínált megszokott szolgáltatásokat és az újonnan felmerült igényeket egyaránt figyelembe véve – a következő eszközökkel kívánja felszerelni: Teher fékpadhoz kapcsolódó átalakító szekrény, Komplett emissziómérő állomás, Hidraulikus működtetésű, személy- és haszongépjárművek vizsgálatára is alkalmas futómű holtjáték vizsgálópad 18t tengelyterhelésig, Kiegészítő emelő/perememelő 2,5t terhelhetőséggel, Digitális fényszóró beállító berendezés, kamerával. Működésének további erősítése érdekében stratégiai és üzleti tervezési tanácsadást vesz igénybe, továbbá a várhatóan növekvő energiafogyasztást ellensúlyozandó, egy 5 kW-s teljesítményű levegő-víz hőszivattyút helyez üzembe.

További additív céljaink: az energiafelhasználás optimalizálása, az árbevétel növelése és lehetőségeinkhez mérten munkahelyteremtés.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében Szegeden 2021. november és 2023. augusztus hónapok között megvalósuló projekt fejlesztései:

Új műhely létesítése

Műszaki vizsgálatokhoz szükséges eszközök beszerzése

Hűszivattyú beszerzés

Stratégiai és üzleti tervezési célú tanácsadás igénybe vétele

——————————————-

Új műhely létesítése a Műszaki Verdabázis Kft-nél

 2023/08/31

A Műszaki Verdabázis Kft sikeresen pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében az „A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA” (GINOP-1.2.16-22) meghirdetett pályázati felhíváson. A támogatási kérelmével 20,0 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A finanszírozás eszközbeszerzéseket, megújuló energiaforrást hasznosító technológia beszerzését, és az információs technológia fejlesztését biztosítja. A projekt tervezett összköltsége 28,6 millió forint.

A Műszaki Verdabázis Kft. a közel 2 évvel ezelőtt megkezdett projektjét, a tervekkel összhangban teljes körűen megvalósította.

A megvalósítás a műszaki vizsgálatokhoz szükséges eszközök beszerzésével kezdődött. Beszerzésre került egy teher fékpadhoz kapcsolódó átalakító szekrény, egy komplett emissziómérő állomás, egy hidraulikus működtetésű, személy- és haszongépjárművek vizsgálatára is alkalmas futómű holtjáték vizsgálópad 18t tengelyterhelésig, egy perememelő 2,5t terhelhetőséggel továbbá egy digitális fényszóró beállító berendezés, kamerával.

2022-ben megvalósultak a levegő-víz hőszivattyú rendszer beszerzése és a zárásig a tervezett műhely felépítése is.

A pályázat a Széchenyi Terv Plusz program keretében, Szegeden, 2021. november és 2023. augusztus hónapok között valósult meg, az alábbi tartalommal:

Új műhely létesítése

Műszaki vizsgálatokhoz szükséges eszközök beszerzése

Hűszivattyú beszerzés

Stratégiai és üzleti tervezési célú tanácsadás igénybe vétele

——————————————-

További információk:

Műszaki Verdabázis Kft

Zacsok István Csaba ügyvezető

Cím: 6763 Szatymaz, Reptéri bekötőút 3. A.

Telefon: +36 20/9287-731

E-mail: zacsok.csaba@gmail.com

Honlap: http://muszakiverdabazis.hu/

A Műszaki Verdabázis Kft. napelemes beruházásáról.

Az alap elnevezése: Európai Regionális Fejlesztési Alap

TÁJÉKOZTATÓ
A Műszaki Verdabázis Kft. napelemes beruházásáról.
Kedvezményezett neve: Műszaki Verdabázis Kft.
A projekt címe: Megújuló energia, hatékony műhely
A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2019-00935
A projekt szerződött összege: 3 000 000 Ft
A szerződött támogatás összege: 3 000 000 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt befejezési dátuma: 2020. 10. 30.

A projekt tartalma:
A Műszaki Verdabázis Kft. 2008-ban alakult meg, szatymazi székhelyén 2011 óta tevékenykedik. Fő tevékenysége megalakulása óta a gépjárművek műszaki vizsgálata, elemzése és a gépjármű javítás, karbantartás. A réspiacot lefedő Kft. ügyfélköre stabil növekedést, tartós kapcsolatokat mutat, amely napjainkra megközelíti a 2500-at. A műhelyben alkalmazott berendezések energiaigénye jelentős, amelyet tovább növel az irodai és szociális blokk áramfogyasztása is.

A munkahelyek megtartásához, a gazdasági stabilitáshoz a jelentős és hosszú távú költségcsökkentést biztosító napelemes rendszer kiépítése vált elengedhetetlené. A projekt keretében kiépítésre került 14,615 kW-s napelemes rendszer 37 db 395Wp monokristályos napelem modulból valamint a hálózatra táplálást biztosító Fronius Symo 15.0-3-M típusú, 15 kwh-s teljesítményű inverterből áll.

A kivitelezést a Smart Electric Kft. hajtotta végre.

További információ:
Zacsok István Csaba ügyvezető
Cím: 6763 Szatymaz, II. Kerület 57.
Telefon: +36 20 4677860
E-mail: zacsokcsaba@gmail.com
Honlap: www.muszakiverdabazis.hu

Közreműködő Szervezet neve, elérhetősége:
Pénzügyminisztérium