Az M5 autópálya Szeged-Észak lehajtójától 6 km távolságra, Szatymaz községtől 4 km-re, a szatymazi repülőtér mellett nyitotta meg Zacsok Csaba ügyvezető igazgató két társával, Balogh Péterrel és Varga Zoltánnal új műszaki vizsgabázisát Műszaki Verdabázis Kft néven.

 

Zacsok Csaba ügyvezető 1996 óta vezeti szervizét. A kezdetektől fogva fontos feladat volt a szerviz szolgáltatási palettájának és ügyfélkörének folyamatos bővítése.

 

A műszaki vizsgabázis megnyitása a szerviz életének legújabb, fontos mérföldköve. Az új beruházás részeként egy 24 méteres ENERGOLINE vizsgasor került kialakításra pályázati háttérrel. A Műszerteszt Kft-vel való együttműködésük a gépjárműszerviz megalakulása óta folyamatos. A vizsgasor KÖKIR kommunikációs ERGOLINE szoftverrel működtetett ENERGOTEST próbapadokkal, valamint AVL típusú környezetvédelmi mérőműszerrel szereltek fel, ahol személy-kisteher és haszongépjárműveket fogadnak.

 

A műszaki vizsgáztatás mellet vállalják a személy és tehergépjárművek teljes körű átvizsgálását, számítógépes motordiagnosztikáját. Felkészültek a gépjárművek villamossági javítására, valamint a járműklímák teljes körű javítására. Vállalják továbbá személy és kishaszongépjárművek futóműbeállítását, gumiszerelését és javítását. Szakmai tudásukat folyamatosan fejlesztik, hiszen a jó minőségű szerszám és berendezések mellett a tudás a minőségi munka záloga.

 

A telephely igényes kialakítású, a nagy teljesítményű vizsgasor mellett több állásos jól felszerelt szerelőműhellyel, klímával TV készülékkel és internet elérési lehetőséggel felszerelt ügyfélváróval szolgálja ügyfelei igényeit. A gépjárművek biztonságos elhelyezése személygépkocsik és tehergépjárművek fogadására alkalmas zárt parkolóban történik.